Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Esittelymatka

Järjestämme esittelymatkoja Alanyan myyntikohteisiin tutustumiseksi.

 AlanyaKoti suosittelee, että tulet itse katsomaan, kuinka fantastinen maa Turkki on.  Tutustu myös sen runsaaseen historiaan ja kulttuuriin. Uskomme vilpittömästi, että tulet rakastumaan Turkin Rivieraan ja haluat investoida sekä nauttia elämästäsi täällä!

Tutustumismatkallamme saat ensikäden tietoja myymistämme asunnoista. Meillä on laaja valikoima asuntoja. Ensiksi haluamme keskustella sinun kanssasi omista yksilöllisistä toiveistasi. Valikoimme sitten muutaman asunnon, jotka sopivat budjettiisi ja tarpeisiisi.

Varaa ja maksa matkan lennot itse. Me järjestämme sinulle lentokenttäkuljetukset ja majoituksen. Tutustumismatka räätälöidään 100 % yksilöllisesti juuri sinulle omien toiveidesi mukaisesti, lentoaikataulut kotimaasi kentältä Antalyaan huomioiden.

Avustamme tarvittaessa lentojen varaamisessa.

Mitä esittelymatkaan kuuluu? 

Voit valita useamman päivän esittelymatkoja, esim. 3 -4 päivää. Varaa lennot, jotka sopivat aikatauluusi. Me varaamme käyttöösi kalustetun huoneiston 5 tähden palveluilla, esimerkiksi Crystal Park 1+1 - huoneiston. Avustamme myös lentokenttäkuljetuksien  järjestelyissä.


Kuka on paikallaan Turkissa? 

Meillä on kansainvälinen henkilökunta, jotka puhuu englantia, saksaa, ruotsia ja norjaa. Henkilö on käytettävissäsi koko matkan ja ostoprosessin ajan. Käytettävissäsi on tarvittaessa myös Suomessa asuva yhteistyöhenkilömme.
Sinulle annetaan kaikki tiedot siitä, miten asunnonosto tehdään, mitä se maksaa ja mukanasi on aina henkilö meiltä tai yhteistyökumppaniltamme, kun teet sopimuksia. Sinä saat tietoja myös rahoitusmahdollisuuksista, palvelupaketteteistamme ja mitä tarjotaan oston jälkeen, että elämäsi Turkin kodissasi olisi mahdollisimman  sujuvaa

Oletko koskaan ollut Turkissa tai lomaillut Alanyassa? Annamme Sinulle yleistä informaatioata kaupungistamme, teemme kanssasi kaupunkikierroksen ja kerromme, mistä löydät enemmän kauppoja, postin, pankin, jne. 

Vaikutelma? 

Järjestämme juuri Sinulle yksilölliset näytöt, aloitamme tiedotus- ja kartoitustilaisuudella. Näytämme juuri Sinun tarpeittesi ja  budjettisi mukaisia koteja. Katselun jälkeen, meillä on tapaaminen toimistollamme, jossa käymme läpi kohteita mitä katsoimme. Tehtyäsi valintasi, käymme läpi kustannukset, maksusuunnitelman, valmistelemme sopimuksia ja aloitamme prosessin paperityöt. 

Huoneiston varaaminen ja sopimuksen teko?

Tämä tarkoittaa sitä, että varaamme kohteen sinulleKoska huoneistojen myynti kiihtyy koko ajan, voi käydä siten, että se myydään, ellet varaa sitä itsellesi. Varatessasi Sinulla on etusija tähän huoneistoon / huvilaanSe ei velvoita Sinua ostaamaan
Miten sopimus allekirjoitetaan. Sopimuksen allekirjoittaa sinäTurkin lisensoitu välittäjä ja rakennusliikkeen edustaja. Maksat laaditun maksusuunnitelman mukaiset maksut ja sovitte mm. muuttopäivän sopimuksen tekopäivästä

Kun maksut on  suoritettu, on aika hakea Tapun (Omistuskirjan).


Esimerkki 4 päivän esittelymatkasta

Päivä 1:

Saavut lentäen ja majoittaudut. Tuloajastasi riippuen  sovimme ensimmäisen tapaamisen ajankohdan toimistollamme.

päivä 2 :

Aamiaisen jälkeen noin klo 10.00 lähdemme tutustumaan eri alueisiin ja  esittelemme kohteitamme
Syömme lounasta yhdessä ja vierailemme  toiveittesi mukaan joissakin paikallista kaupungin kulttuuripaikoista, nähtävyyksistä, rannalla, satamassa, jne. Illalla voimme haluttesasi näyttää sinulle Alanyan ostospaikoja tms.

päivä 3 :

Aamiainen  ja noin klo 10.00 käymme muilla alueilla ja esittelemme valitsemiasi kohteitaVoit tarvittaessa myös tutustua uudelleen joihikin edellisen päivän kohteisiin. Lounaan nautimme yhdessäEsittelykierroksen jälkeen me mennemme toimistollemme ja käymme läpi, mitä me katsoimme ja kirjoittamme mahdollisti sopimuksen ja aloitamme ostoprosessin eteenpäinviennin. Illalla saatamme vierailla Hamam:ssa (turkkilainen sauna) ja hieronassa. Sinulle jää aikaa myös omaan rentoutumiseen. 

päivä 4 :

Aamiaisen ja mahdollisen lounaan jälkeen kuljetuspalvelu noutaa Teidät paluumatkalle lentokentälle.  Alkaa paluulento.

Voimme aina muuttaa ja muokataesittelymatkaa toiveittesi mukaan. Päiväohjelman sisältö voi olla toisenlainenkin.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!