Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Unelmiesi luksushuoneistoja rauhallisessa ja rentossa ympäristössä!

Hinnat alkaen 172.000 €

 Kohteemme on huippumodernin muotoilun hanke viihtyisällä metsäalueella Siden Sorgun:ssa. Side on  yksi Turkin suosituimmista rantalomakohteista. Kohteessamme on seitsemän rakennusta uima-altaan ymärillä.

Sinulle on nyt tarjolla ylelliset tilat ja modernit mukavuudet trooppisen taustan ja kauniiden puutarhojojen äärellä. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä on ravintoloita, baareja ja perinteisiä kauppoja . Rentouttava kävely vie sinut kauniille puhtaalle Välimeren hiekkarannalle. Sidessä on kaunis satama osana historiallista antiikkia sekä Siden keskusta on täynnä historiallista kulttuuria ja ostosparatiiseja.

Tässä kohteessa on tarjolla 46 kpl kahdenlaisia ​​huoneistoja  2 +1 (100 m2  ja 3 +1 (115 m2  huoneen huoneistoja. Mukaan lukien pohjakerroksen huoneistotkin,  on kullakin oma suuri yksityinen puutarha-alue, mistä on suora yhteys allasalueelle. Huipputason huoneistoissa on oma kattoterassi.

Hintaan kuuluvat: kodinkoneet, sähkötoimiset ikkunat, hyttysverkot, ilmastointi joka huoneessa, kiintokaapistot.

Kiinteistöön kuuluu: varageneraattori, 24 h vartioitu sisäänkäynti, CCTV turvakameranjärjestelmä, uimala , lämmitetty sisäuima-allas, kahvila-baari oleskelutila, sauna, koriste- LED-valaistus, lasten allas, lasten leikkipaikka, kuntosali, Wi Fi, polkupyörille pysäköintialue.

Osta nyt asunto Turkista. Se on hyvä sijoitus tulevaisuuteen! Osta uusi unelmakoti aurinkoisiselta Turkin Rivieralta! 

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2015

Koko, m2
100 -115

Huoneet
3,4