Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Keskustassa hienojen rantojen läheisyydessä

Hinnat alkaen 129.000 €

Aqua Garden sijaitsee Siden keskustassa, kauneimpien rantojen lähellä. Paikalle rakennetaan vain 20 luksushuoneistoa sekä suuri uima-allas ja puutarha. 

Aqua Gardenissa tunnet olosi hyväksi, kuin olisit paratiisissa. Ajattomat modernit huoneistot ovat korkeaa laatua. Suuri ja kaunis puutarha täydentää kokonaisuuden. Päivällä voit nauttia olostasi suuren altaan äärellä tai nauttia lomastasi terassilla virkistävän juoman kera. Voit myös rentoutua auringossa tai mennä kävelylle muutaman minuutin matkan päässä olevalle rannalle. Tämä ranta on myös Antalyan alueen suosituin ranta.

20 huoneistoa rakennetaan 2600m2 tontille. Huoneistot vievät tontin pinta-alasta vain 20%, loput alueesta on  puutarhaa ja suurta uima-allasta. Erittäin rauhallinen alue, mutta kuitenkin lähellä kaikkea. Puutarhassa on pieni vesiputous, joten tunnet olevasi veden ympäröimä. 

Aqua Gardenin huoneistot ovat hyvin tilavia, niissä on kaksi tai kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kaiken kaikkiaan 12:ssa huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja 8:ssa kolme makuuhuonetta. Vaikuttavinta Aqua Gardenin ainutlaatuisessa tyylissä on se, että tunnet olosi hyvin kotoisaksi.

Päivittäisessä käytössäsi ovat lähellä sijaitsevat pienet kaupat sekä markkinat. Useat ravintolat, baarit sekä kahvilat ovat vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Pääset helposti vanhaan kaupunkiin ja lähimpään suureen kaupunkiin Manavgatiin. Myös muut nähtävyydet Siden ja Manavgatin ympärillä ovat lähellä.  

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2013

Koko, m2
100 - 145

Huoneet
3,4