Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Kargicak | Upeita arkkitehtoonisesti suunniteltuja huviloita panoraamanäkymällä!

Hinnat alkaen 199.000 €

Projekti Kargicak Villas. Se sijaitsee Kargicakin rinteellä  Alanyassa. Projekti koostuu 16 miellyttävän mukavasta arkkitehtuurisesti suunniteluista huviloista. Niistä on  panoraamanäkymät vuorille, merelle ja linnalle.Tulet vaikuttumaan sinisestä vedestä, vihreästä luonnosta ja auringonlaskusta historialliseen linnaan.

Vihreä ja luonnoläheinen Kargicak on ihanteellinen investointikohde. Alueella on ylellisiä ja hienoja hankkeita. Tälle rinteelle se ei saa rakentaa kuin enintään kolmikerroksisia rakennuksia. Sen vuoksi Kargicak Villas ovatkin vain kaksi- tai kolmikerroksisia .

 On saatavana kahta eri huvilakokoa,  joissa on kolme parveketta eli kaksioita tai kolmioita. Niiden koko vaihtelee 163,70 m2 - 216,30 m2 tai 169,15 m2 - 225,15 m2. Niisä kaikissa on 2 olohuonetta  3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta ja 3 parveketta .

Ulkotiloina /-palveluina: ulkouima-allas, puutarha, talonmies, satelliitti-tv, autotalli, varasto, parkkipaikka.

 Sisätiloihin kuuluu: Internet  / Wi-Fi, aurinkoenergia, suihku, eristyslasit ikkunoissa, poreallas, keittiökaapit, marmoriset lattiat, PVC-ikkunat, teräksinen ulko-ovi, kodinkoneet, ilmastointi.

 

Tyyppi
Villat

Sijainti
Kargicak

Rak.
2010

Koko, m2
164 - 225

Huoneet
5