Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Crystal River

Hinnat alkaen 64.000 €

Moderni Crystal River -hanke sijaitsee Obassa, Alanyassa. Kohde tarjoaa kauniin infrastruktuurin, ainutlaatuisen muotoilun ja mukavan paikan rauhallisella kaupunkialueella. Tämä monipuolinen kohde koostuu neljästä nelikerroksisesta rakennuksesta ja saatavillasi on yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoja sekä kolmen makuuhuoneen kattohuoneistoja.

Kokonaisuuteen kuuluu: ulkouima-allas, vesipuisto, turkkilainen sauna, sauna, lämmitetty sisäuima-allas, kuntosali, tenniskenttä, lentopallo ja koripallokentät, lasten leikkipaikka, kävelypolkuja, pöytätennis, alue grillaukselle ja pergola, internet huone, 24 h vartiointi, talonmies, puutarhuri, keskussatelliittijärjestelmä, nopeita hissejä.

Huoneistojen ominaisuuksia: kaksinkertaiset PVC-ikkunat, sisäänrakennettu kohdevalo olohuoneessa ja keittiössä, kipsilevyt kaikissa huoneissa, graniittiset keittiön työtasot, ilmastointi kaikissa huoneissa, parkkipaikka, vesi- ja sähköliittymät, teräksinen turvaulko-ovi, AV- ovipuhelin, keraamiset laattalattiat, sähköinen vesivaraaja.

Asunnon osto Turkista on hyvä sijoitus tulevaisuuteesi!

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2015

Koko, m2
52 - 206

Huoneet
2,3,4