Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Suunniteltu nykyihmisille mukavaan elämään!

Hinnat alkaen 78.000 €

Atakons Deluxe Apartments Konyaaltissa Antalyassa tarjoaa monipuoliset palvelut. Kohteessa on sirot julkisivut, monentyyppisiä huoneistoja ja hienosti koristeltu infrastruktuuri, joka on suunniteltu täyttämään nykyajan ihmisten ylellistä elämää. Se on todellinen paratiisi, jossa voit nauttia lomasi aikana monenlaisista ​​palveluista.

Kokonaisuuteen kuuluu: turkkilainen sauna, höyrysauna, sauna, kuntosali, iso elokuvateatterisali, ulkouima-allas - lastenalue, sisä uima-allas avoinna koko talven ajan, grilli, lasten leikkipaikka, langaton internetyhteys, satelliitti-tv, huvimajat, 24 h vartiointi ja kameravalvonta, pysäköinti- sekä huolto 24 h vuorokaudessa, hyvin hoidettu puutarha, jossa hedelmäpuita.

Huoneistojen tietoja: erityisesti suunnittelu ulko-ovi, intercom ovipuhelin LCD-näyttöllä, seinät maalattu vedenpitävällä satiinimaalilla, laminaattilattiat makuuhuoneissa, korkealaatuiet sisäovet, 2-kertaiset PVC-ikkunat, kaikkissa huoneistoissa  on parveke, kattohuoneistoilla on omat terassit, modernit keittiökalusteet, integroidut kodinkoneet ( jääkaappi, kaasuliesi, liesituuletin, astianpesukone, A luokan vedenlämmittin), kaikissa huoneissa on ilmastointi, kaikki kylpyhuoneet ovat designiltaan nykyaikaisia​​, ja korkealuokkainen laatoitus eri värivaihtoehtoja ja varustettu ylellinen suihkukaapilla, peileillä ja lääkekaapilla.

Asunnon osto Turkista on hyvä sijoitus tulevaisuuteen! Osta unelmiesi lomahuoneisto Antalyasta!

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2013

Koko, m2
60 - 245

Huoneet
2,3,4,5