Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Bektas | Villa Natura

Hinnat alkaen 200.000 €

Villla Natura on ainutlaatuinen pieni yhteisö, missä on kaikki, mitä voit toivoakin. Ylellisten huviloiden lisäksi on tavallisempiakin asuinhuoneistoja. Villa Natura sijaitsee Bektas -kukkuloilla, 2 km päässä Alanyan keskustasta ja 3 km päässä kuuluisalta Kleopatran rannalta. Näistä asunnoista on upeat näkymät Välimerelle ja Alanyan Kale kukkulalle.

Kohteen kiinteistöt ovat porrastettu kolmeen tasoon. Kaikkiaan on seitsemän upeaa huvilaa ja sen lisäksi myös huoneistoja. Huviloita on kahta eri tyyppiä.

Porrastetuista huviloista ylimpänä on suuret 5 mh+oh/k huoneistot, keskitasanteelle on sijoitettu hieman pienempiä 4 mh+oh/k huoneistoja ja alimmalla tasolla on neljä 3 mh+oh/k tai 2 mh+oh/k huoneistoja.

Kaikissa huviloissa on oma suuri uima-allas, poreallas, kuntosali ja sauna, harrastustila, baari ja grilli ja oma pysäköintialue. Asukkaiden yhteisessä käytössä on korkeatasoiset mukavuudet: sisä- ja ulkouima-allas, sauna, höyrysauna, hamam ja kuntosali. Koko alue on varustettu turvakamerolla.

Kaikki huvilat ja huoneistot ovat korkealaatuisia. Hintaan kuuluu myös ilmastointi ja tunnetun brändin huonekalut.

Tämä ylellinen kompleksi valmistuu syyskuussa 2015.

Tyyppi
Villat

Sijainti
Bektas

Rak.
2015

Koko, m2
100 - 550

Huoneet
3,4,5,6