Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Konakli | Sunset Beach Residence VIP 2

Hinnat alkaen 126.650 €

Projektimme on Konaklissa (Alanya) merenrannalla. Kaikki talot on viisi kerroksisia, huoneistot ovat valoisia, viihtyisiä ja tehokkaita toimivin pohjaratkaisuin ja neliöin. Projekti koostuu 2:n makuuhuoneen huoneistoista ja 3-4 makuuhuoneen kattohuoneistoista.  Kaikissa taloissa on hissi. Viimeistelyssä käytetyt laadukkaat materiaalit (skandinaavinen tyyli) tekevät näistä huoneistoista erittäin miellyttäviä.

Upea mäenrinne sijainti mahtavilla meri- ja vuoristomaisemilla. Rantaan vain 250 m samoin kauppoihin ja ravintoloihin. 2 km Konaklin keskustaan.

Tämän projektin on suunnitellut tunnettu Alanyalainen arkkitehti Osman Pala. Suunnittelussa on painotettu toimivuutta, valoisuutta, ilmavuutta ja näköaloja. Kaikki huoneistot on suunnattu etelään ja länteen mikä takaa asunnonomistajalle vähintään 300 päivää vuodessa upean auringonlaskun.

Omalla terassilla grillaten voi nauttia kauniista maisemista. Näköalat mereen ja auringonlaskuun lisäksi myös upea vuoristo, Alanyan linnoitusalue ja talojen täydellisesti suunniteltu uima-allas alue (illalla valaistus). Konaklin keskusta päivä- ja iltavaloineen antavat maiseman, joka on mahdollista vain tällaisella sijainnilla mäenrinteellä meren rannalla.

Kodeissa on tilavat parvekkeet ja ensimmäisen kerroksen kodeissa terassit ja oma puutarha.

Taloyhtiöön kuuluu 38 huoneistoa.

Huoneistot:

Huoneistoissa ilmastointilaitteet, tuplaikkunat, lattialämmitys olohuoneessa ja kylpyhuoneessa, ensiluokkainen keraaminen lattia, teräksiset ulko-ovet, langaton internetyhteys, mahdollisuus skandinaavisiin ja eurooppalaisiin TV-kanaviin, sisäänrakennetut tallelokerot, sähköinen vedenlämmitin.Laadukkaissa keittiöissä on integroidut kodinkoneet  astianpesukonetta lukuunottamatta,keittiön kaapistot, keraaminen induktioliesitaso, erillisuuni,jääkaappi, pakastinkaappi.

- 2-3 makuuhuoneen puutarhahuoneistot: olohuone, 2-3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 1-2 parveketta- 80-110 m2 + 16-26 m2 parvekeet (Puutarhahuoneistot loppuunmyyty)
- 2 makuuhuoneen huoneistot: olohuone, 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 1-3 parveketta- 80-84  m2 + 15-25 m2 parvekeet
- 3-4 makuuhuoneen kattohuoneistot: olohuone, 3-4 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 2-3 parveketta- 150-164 m2 + 30-33 m2 parvekeet

Taloyhtiössä:

Iso 200m2 uima-allas meri-, vuoristo- ja auringonlaskumaisemilla, suuri lastenallas, ulko jacuzzi, allas kahvila-baari, aurinkotuolit, Spa Centre lämmitettävällä sisäuima-altaalla, sauna, turkkilainen sauna, kuntoilukeskus, shokkisuihkut, pukuhuoneet, langaton internetyhteys käytössä myös allasalueella ja puutarhassa. Taloyhtiöllä on oma puistomainen grillaus-alue, 24 tunnin vartiointi ja oma puutarhuri.

Arvokkuutta ja turvallisuutta tuo kokonaan aidattu yhtiön pihapiiri

Sijainti:

-250 m huoneistojen rauhalliselle ”Private beach” rannalle sekä toiminnalliselle yleiselle rannalle. Sukellus-, kalastus- ja vesiurheilumahdollisuudet.
- 0 km metsään ja vuoristoon vaeltamaan, pyöräilemään, jeep-safarille tai piknikille
- 250 m kauppoihin ja ravintoloihin
- Konaklin keskustassa (29 000 asukasta) ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja
- 4 km uuteen yahti-satamaan
- 8 km Alanyaan ostoksille ja istumaan iltaa mukavassa ilmapiirissä
- 40 min avatulle Gazipaşan lentokentälle
- 100 km Golf kentälle (asuntojen aivan läheisyyteen rakennetaan uusi golf kenttä)
- 200 km kahteen hiihtokeskukseen

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti
Konakli

Rak.
2013

Koko, m2
80 - 164

Huoneet
3-4