Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Kargicak | 2 suurta allasta, 25 metriä merelle

Hinnat alkaen 90.000 €

Konak Seaside Homes huoneistot sijaitsevat Alanyan  Kargicakissa meren äärellä. Lähempänä rantaa Alanyassa et voisi asuakkaan. Gazipasan lentokentälle on vain 22 km matka ja Alanyan kaupungin keskustaan on matkaa vain 15 km. Kävelymatkan päässä löytyy useita kauppoja, ravintoloita ja rantabaareja. Kargicakista pääset helposti Alanyan kaupungin keskustaan.

Konak Seaside Homes on rakennettu 8000 m² tontille, rakennuksia on vain kuusi. Kaiken kaikkiaan huoneistoja on 150. Yksiöitä eli studioita on 8, yhden makuuhuoneen huoneistoja on 30, kahden makuuhuoneen huoneistoja 66, kolmen makuuhuoneen paritalohuoneistoja 16, sekä 30 kattohuoneistoa joissa on kolme makuuhuonetta. Huoneistoissa on laattalattiat, kylpyhuoneissa lattialämmitys, ilmastointi kaikissa huoneissa...  

Alueen yhteisiin palveluihin kuuluvat mm. kaksi isoa uima-allasta, biljardipöytä, keilarata, koripallokenttä, kuntosali, leikkipaikka sekä hierontahuone. Meren rantaan on vain 25 metrin matkaa. Tämä on herättänyt erittäin paljon kiinnostusta jo ennen valmistumistaan.

Valmistumisajankohta: Elokuu 2014   

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti
Kargicak

Rak.
2014

Koko, m2
40 - 215

Huoneet
1,2,3,4