Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Edullinen asunto

Hinnat alkaen 74.000 €

Osta edullinen asunto. Sultan Konakları sijaitsee Antalyassa, hiljaisella ja rauhallisella Kepez:n alueella, lähellä Duden vesiputousta. Täydellinen sijainti yhdistää vuoristo- ja meri-ilmaston, jotka ovat hyödyksi terveydelle ja tarjoavat asukkailleen viileää tuulta lämpimillä kesäsäillä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset kaikkialle kaupunkiin.

Tämä uusi kokonaisuus koostuu viidestä viisikerroksisesta rakennuksesta. Kohteessa käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja, lämpö- ja äänieristystä ja rakentaminen noudattaa kaikkia voimassa olevia normeja ja vaatimuksia huomioiden myös maanjäristyskestävyyteen.

Kiinteistössä on: ulkoallas lastenosalla, sauna, puutarha, leikkikenttä, tenniskenttä, koripallokenttä, kuntosali, Wi-Fi, satelliitti-TV, pysäköinti, 24 h vartiointi  ja kameravalvontajärjestelmä.

Huoneistoissa on: teräksinen turvaulko-ovi, kiintokaapisto hallissa, laminaattilattiat huoneessa, keraaminen laattalattia keittiössä ja kylpyhuoneessa, graniittiset keittiötasot ja integroidut laitteet: liesi, uuni, liesituuletin, upotettu kattovalaistus, kaksinkertaiset ikkunat, parveke.

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2014

Koko, m2
100

Huoneet
3