Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Oba | Edullisia ja ylellisiä huoneistoja

Hinnat alkaen 67.000 €

Kohde sijaitsee ylellisessä ympäristössä Obassa. Soveltuu erinomaisesti koko perheelle.  On ulkouima-allas, lastenallas, sisäuima-allas, kuntosali, sauna, turkkilainen sauna, poreallas, huone harrastuksille, lapsille leikkikenttä ja kaunis hyvinhoidettu puutarhaympäristö sekä sateliitti-tv, Wi-Fi, varageneraattori, pysäköintialue ja myös kiinteistönhoitaja. Merenrantaan on etäisyyttä noin 1000 m, samoin kaupungin keskustaan on 1000 m. Sieltä löydät kaikki mahdolliset palvelut. Lähiruokakauppan löydät n. 50 mm päästä. Kiinteistön läheisyydessä on myös bussipysäkki, mistä pääset Alanyan keskustaan useita kertoja tunnissa. Gazipasan lentokentän saavutat noin 35 minuutissa.

Tämä 67 m2 asunto on hyvinsuunniteltu ja kaunis; 1 makuuhuone, 1 kylpyhuone, olohuone ja avokeittiö sekä suuri ihastuttava parveke. Laattalattiat, kaakeloitu kylpyhuone, teräksinen turvaulko-ovi ja sisäpuhelinjärjestelmä.

Huoneisto on erittäin viehättävä, valoisa ja mukava. Meillä on myös muita huoneistoja myynnissä tässä kiiinteistössä. Kannattaa kysyä.

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti
Oba

Rak.
2018

Koko, m2
67

Huoneet
2