Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Oba | Suosittuja huoneistoja Obassa

Hinnat alkaen 77.000 €

Unelmakotisi Turkissa! Kohteessa on laaja puutarha, miellyttävät altaat, erinomainen muotoilu ja huippulaatu? Tervetuloa todellisuuteen - kohteesi on Olive City !

Meillä on ilo esitellä teille Utopia II, kehityksen kärjessä oleva uutuus Alanyassa tarjoten tyyllikkäitä 2 ja 1 makuuhuoneen kokonaisuuksia. Saat samalla erinomaisen paikan, millä on henkeäsalpaavat näkymät Välimeren rantaviivalle sekä viihtyisän ja tyylikkään ympäristön.

Hanke Olive City on suunniteltu omatoimiseksi alueeksi, kaikki on.  Hankkeeseen kuuluu sisä- ja ulkouima-altaat, lastenklubi, kuntokeskus, lenkkeily- ja pyöräilyreittejä, urheilu- ja vapaa-ajan palvelut , observatorio, ravintola, 24/7 vartiointi, kaunis maisemointi ja arkkitehtuuri yhdistyvät luoden miellyttäviä asuintilojen ja moderneille perheille.

Tontti on 66250 m2  ja 510 yksikön Utopia II Olive City tarjoaa innovatiivisen valikoiman moderneja asuntoja. Nelikerroksisen alueen rakennukset tarjoavat ihanteellisen asuinympäristön viihtymiseesi sekä sisällä, että ulkona. Virkistysmahdollisuudet ovat hyvät suuressa puutarhassa  sekä Alanyassa ja muualla lähialueilla.

Utopia II OLive City tarjoaa nautintoja koko perheelle iästä riippumatta. On vesipuisto, miniklubi ja minigolf saavat perheen pienimmät viitymään, kun taas jalkapallo- ja tenniskentät tai muut liikuntahetket tarjoavat energisiä nautintoja itse kullekin.

Rentoudu uima-altaissa, nauti porealtaasta, voit ehkä saunoa - sinulla runsaudenpula UtopiaII:ssa, tai rentoudu puutarhassa tai parvekkeella, nauti upeista maisemista. Voit kokea lempeän Taurusvuoriston tuulen viileyden tai nautia kuumasta auringonpaisteesta Turkin kuuluisalla Rivieralla.

                                                                                                                                                                                                                        

OLIVE CLUB
Utopia Club on 31500 m2 ylellisyyttä tarjoava urheilu-ja vapaa-ajanalue, ja se on suunniteltu täyttämään jokaisen kuntoiluun- ja urheiluun tarvitsevasi palvelut Alanyassa .

Utopia Club sisältää täyden palvelun ravintolan ja vitamiinibaarin, ulkoilma parvekkeet jalkapallokentälle , suihkut pukuhuoneissa.

Liikuntaosasto Utopia Club tavoitteena on hyödyttää kaikkia jäseniä järjestämällä säännöllisesti grilli- & syntymäpäiväjuhlia, vaellusta ja patikointi- ja veneretkiä sekä urheilukilpailuja .

Kaikki kulut luovutus, verot, sähkö- ja vesiliittymät ja asuminen( Iska) kuuluu hintaan. 

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti
Oba

Rak.
2011

Koko, m2
64 - 257

Huoneet
2,3,4,5