Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Kargicak | Uniikit huvilat vihreässä ympäristössä

Hinnat alkaen 260.000 €

Granada Residence on uusi kiinteistöprojekti Alanyassa. Huoneistoja on 164 kpl, joista 34 kpl on erillisiä huviloita ja 6 paritalohuviloita.

Granada Residencen sijainti on parhaita koko Turkin Rivieralla - Taurus-vuoren rinteellä, Kargicakin alueella. Mahmutlariin, suosittuun lomakylään, on vain 5 km matka ja Alanyaan 17 km. Uusi Gazipasan lentokenttä on vain 25 km päässä. Rannalle matkaa on 2,3 km ja jokaisella huvilalla on näkymä Välimerelle saakka.

Huvilat on rakennettu moderniin tyyliin. Ulkoasu on valko-ruskea. Jokaiselle huvilalle kuuluu noin 300 m² alue ja huvilalla on oma uima-allas ja autotalli. Sisäänkäynti on yläkerrassa. Yläkertaan kuuluu iso olohuone, jossa on myös avokeittiö, parveke ja vieras-wc. Olohuoneessa on isot ikkunat, joten valoa on paljon ja näkymä on esteetön luontoon, vuorille ja Välimerelle. Olohuoneen vieressä on iso terassi. Terassilla on uima-allas ja suihku. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta (toinen makuuhuoneessa), varasto, sauna ja harrastehuone. Tästä osasta huvilaa on käynti puutarhaan.  

Tyyppi
Villat

Sijainti
Kargicak

Rak.
2013

Koko, m2
250

Huoneet
4