Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

| Sunset Bay II

Hinnat alkaen 60.000 €

Sunset Bay II rakennetaan Mahmutlariin. Alanyasta itään oleva alue tunnetaan upeista taustalla olevista vuorimaisemista, banaani- ja appelsiinlehdoista, viehättävistä vuoristokylistä, hiekkarannoista ja antiikin Syedra kaupungista. Lisäksi siellä on runsaasti kauppoja , ravintoloita, baareja, yökerhoja,  pankkeja ja terveyspalveluja.

1 MH huoneistot alkaen 5. kerroksesta rakennukseassa A, josta on panoraamanäkymät vuoristoon ja uima-altaalle. Huoneistoihin kuluu: 1 MH, OH ja avokeittiö, 2 kylpyhuonetta, 1 parveke.

2 MH huoneistot alkaen 1. kerroksesta, hyvä merinäköala, ihanteellinen perheille. Huoneistoihin kuuluu:  1 iso makuuhuone vanhemmille, 1 makuuhuone lapsille tai ystäville, olohuone ja avokeittiö, 2 kylpyhuonetta, 2 parveketta.

3 MH huoneistot, joihin auringonvaloa paistaa koko päivän, alkaen 6. kerroksesta, joissa on laaja merinäköala ja näkymä altaalle ja yli vuorten. Huoneistoihin kuuluu: 3 MH, OH ja avokeittiö, 2 kylpyhuonetta, 3 parveketta molemmin puolin.

Ulkopuoliset ominaisuudet: erikoissuunniteltu puutarha, uima -allas, lasten allas, lasten leikkipaikka, grillikatos, auringonottopaikka allasaluella, jossa on myös suihku, puutarhan erikois-LED valaistus, sähkökäyttöinen generaattori.

Sisäpuoliset ominaisuudet: erikoissuunniteltu sisäänkäynti, lasinen turvaulko-ovi sisäänkäynissä (toinen ovi PIN-koodilla), kuntosali, sauna, turkkilainen sauna, poreallas, pelihuone, hoitohuone, auringonottotasanna katolla, parkkipaikka, keskussatelliitti -TV-järjestelmä, vastaanotto, yhteys huoltoyhtiöön intenetin kautta, turvakamerat.

Huoneistojen ominaisuudet: teräksinen ulko-ovi, intercom -ovipuhelin, keraaminen laattalattia, satiinimaalattu seinäpinnoite, amerikkalaistyylinen keittiö, kromatut lavuaarit, Hilton lavuaarit, ilmastointilaitteet kaikissa huoneissa, PVC-ovet ja ikkunat, amerikkalaistyyliset paneelisisäovet , Wi-Fi -yhteys, suihkukaapit ja komerot kylpyhuoneissa, tallelokero,  piilotetut LED-valot, hätäpainikkeet kaikissa huoneistoissa  - yhteys vastaanottoon, palovaroitin ja hälytys, kodinkoneet sisältyvät myyntihintaan (pesukone, jääkaappi, liesi, tuuletin, astianpesukone, uuni).

 

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti

Rak.
2014

Koko, m2
74 - 166

Huoneet
2,3,4