Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Antalya | Ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatutaso!

Hinnat alkaen 115.000 €

Viihtyisä, moderni Kremlin Residence Konyaaltissa Antalyassa, on tyylikäs asuinrakennus. Kohteessa on monimuotoinen infrastruktuuri ja ainutlaatuiset  sisustusratkaisut. Kremlin Residence sijaitsee Välimeren ja Taurus-vuoriston välissä. Kohteella on erittäin hyvä sijainti, vain 3 km Migros -ostoskeskuksesta, Luna Park:sta ja delfinaario vesipuistosta.

Kokonaisuuteen kuuluu: kuntosali, turkkilainen sauna, sauna, uima -allas lasten osiolla, lasten leikkipaikka, huvimaja, paikka grillata, oma sisäpysäköintialue, langaton internet koko alueella, 24 h vartiointi, videovalvonta, elokuvateatterisali, satelliitti TV, miljöösuunnittelu.

Huoneistohin kuuluu: viimeistely korkealaatuisilla materiaaleilla, seinät ja katot on maalattu vedenpitävällä satiinimaalilla, lattiat keittiössä ja olohuoneessa keraamista laattaa,  makuuhuoneiden lattiat laminaattia, moderni keittiökalusteet ja integroidut kylpyhuonekalusteet, panoraama PVC-ikkunat kaksinkertainen lasitus, erikoisvalmistetut puiset ulko-ovet, puiset lakatut huoneiden väliovet, suihkukaapit, ovipuhelinjärjestelmä LCD-näyttö, jokaisessa huoneessa ilmastointi, asennetut kodinkoneet (jääkaappi, kaasuliesi uunilla, liesituuletin, astianpesukone, pesukone). 

Tyyppi
Huoneistot

Sijainti
Antalya

Rak.
2011

Koko, m2
60 - 175

Huoneet
2,3,4