Haku
Hae kohteita
Hae asuntoja sijainnin mukaan

Palvelut

KODIN SISUSTAMINEN

Tarjoamme apua huonekalujen ja sisustuksen yms. hankkimisessa

Miksipä et ostaisi huonekaluja, kodinkoneita, verhoja, lamppuja, liinavaatteita ja muita tarvittavia tavaroita hauskalla ja viihdyttävällä tavalla? Älä juokse ympäriinsä etsimässä useassa paikassa. Voimme auttaa sinua koko sisustuksen ostamisessa. Hyödynnämme myös parhaat tarjoukset ja alennukset.

Oikeanlaisten huonekalujen löytäminen voi olla vaikeaa. Helpottaaksemme sinua sisustustiimimme auttaa sinua tässä. Tärkeitä huomionarvoisia asioita ovat esimerkiksi asunnon muoto, huonekalut, talon sijainti, sen funktio, ja jopa sen väri. Siksi sisustustiimimme auttaa sinua milloin tahansa, tukee ja ohjaa sinua kun valitset juuri sinulle sopivia ja toiveidesi mukaisia huonekaluja.

Palvelumme on yksilöllistä. Se voi olla vain neuvontaa huonekalujen hankinnassa tai niinkin kattavaa kuin koko sisustuksen hoitaminen suunnittelusta toteutukseen. Yrityksessämme on kokeneita suunnittelijoita, jotka tuntevat viimeisimmät sisustustrendit ja tyylit. Asiakkaamme saavat tämän asiantuntemuksen käyttöönsä Antalyan alueen lomakotinsa suunnittelussa.

Voit olla varma että unelmakotisi on suunniteltu parhaista sisustusmateriaaleista omien vaatimustesi mukaisesti.

 


KOTISI HUOLTOPAKETTI

Voimme auttaa sinua tuntemaan olosi niin mukavaksi ja tyytyväiseksi kuin mahdollista sen jälkeen, kun olet ostanut kodin. Tarjoamme asiakkaillemme myös suosittua Kodin huoltopakettia.

Kodin huoltopakettimme maksaa vain 150 € vuodessa ja sisältää seuraavat palvelut:

 


VUOKRAA ASUNTO TURKISTA

Haluat ehkä vuokrata asunnon lomasi ajaksi tai pitemmäksi aikaa. Välitämme myös kalustettuja huoneistoja vuokrattaviksi. Kerro meille mitä haet: minkä kokoista asuntoa haet ja missä haluaisit sen sijaitsevan. Laadimme sopimuksen sinun ja omistajan välillä ja kaikki yhteydenpito tapahtuu meidän kauttamme.

Jos haluat vuokrata asuntoasi muille, ota meihin yhteyttä. Otamme asunnosta kuvat, laadimme sopimuksen ja hoidamme myös kaikki muodollisuudet. Olemme yhteydessä vuokralaiseen ja hoidamme kaiken. Tästä palvelusta veloitamme kuukausimaksun palkkionamme.

Vuokraehdot:

 


OSTON JÄLKEINEN PERUSPALVELUPAKETTI

Helpottaaksemme oleskelunne ja siirtymistänne uuteen unelmakotiin, että se olisi niin sujuva ja mukava kuin mahdollista, tarjoamme teille ostonjälkeistä peruspakettiamme.

Peruspaketin kertamaksu on vain 100 € ja se sisältää seuraavat palvelut:

 


LENTOKENTTÄKULJETUS

Järjestämme teille lentokenttäkuljetuksen lentokentältä sinulle tai vieraillesi millon tahansa.

Käytämme lisensoitua kuljetusyhtiötä.

Noudamme teidät valitsemastanne paikasta tai lentokentältä ja kuljetamme teidät Alanyaan tai johonkin muuhun kohteeseen, matkustit sitten yksin tai suuremmalla ryhmällä. Meillä on suurempia bussikuljetuksia, yksityisiä busseja, tarpeenne mukaan. Meidän kautta voitte varata kuljetuksen sekä meno että paluumatkalle, lentokentälle sekä sieltä pois.

Tarjoamme yksinkertaisen, mutta tehokkaan ovelta ovelle kuljetuksen seitsemänä päivänä viikossa, lentokentän sekä valitsemanne kohteen välillä. Tapaatte kuljettajamme tuloaulassa tai sen lähellä. Nimikyltin avulla löydätte helposti oikean kuskin luokse. Teidät saatetaan autoon ilman turhia ongelmia ja odotteluja. Sitten voitte rauhassa rentoutua kun kuljettaja vie teidät hotelliinne tai asuntoonne. Huolehdimme että olette ajoissa lentokentällä tai kohteessanne.

Autamme teitä matkatavaroidenne kanssa. Pysäköintimaksu kuuluu hintaan.

Hinta: 60 euroa /auto/suunta (matkustajineen)

Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille lentonumero, saapumisaika ja matkustajien määrä. Ilmoita nämä tiedot muutama päivä ennen saapumista. Lähetämme varausvahvistuksen.